пʼятницю, 21 вересня 2018 р.


Про це йдеться у наказі Буського військового комісара, підполковника Ігоря Томачука «Про призов громадян на строкову військову службу».

  Згідно наказу, явці на призовні дільниці Буського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадянини 2000 року нарородження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 200-1991 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
   Усі громадяни Буського району, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовні дільниці за адресою: м.Буськ, вул.Львівська, 77 (поліклінічне відділення Буської ЦРЛ, 3 поверх, кабінет №61) у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату до 10 жовтня 2018 року, та мати при собі документи, які посвідчують особу.
   Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Буського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
   Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.
   Нагадаємо, призовників строкової служби у зону ООС (АТО) не відправляються.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ