пʼятниця, 14 вересня 2018 р.


Вчора, 13 вересня, до Буська прибули директор ТОВ "Медіа "Новини Сватівщини" Юлія Огданська та журналіст видання, фотокор Марина Огданська.

  Як проінформували у Буській райдержадміністрації, в рамках дводенної програми перебування журналісти з Луганщини вчора обмінялися досвідом роботи з своїми колегами з ПП "Медіа центр "Над Бугом" (директор Микола Іванців), ознайомилися з пам'ятками архітектури та поспілкувалися з керівництвом району.
   На пам'ять про перебування у нашому районі голова райдержадміністрації Петро Мороз і заступник голови районної ради Роман Фурда подарували сватівчанам сувенірну продукцію з емблемою Бущини, книжки та буклети, які нагадуватимуть гостям зі сходу про перебування у нашому краї.
   Вже сьогодні журналісти ознайомляться з роботою успішних підприємств району, а наступного тижня прийматимуть у Сватово зі зворотнім візитом своїх колег - журналістів "Волі народу".
   Зазначимо, що проект обміну делегаціями журналістів Львівщини та Луганщини реалізується в рамках Програми "Змінимо країну разом", яка реалізується Асоціацією "Єврорегіон Карпати - Україна" та фінансується за кошти обласного бюджету Львівської області та компанії ДТЕК.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ