пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Доки одні сумлінно виконують Закон, інші – його ігнорують. Приміром, депутат Красненської селищної ради п.В.Я.Галятовський проігнорував Закон і не подав щорічної декларації, через те, що, очевидно, був зайнятий «земельками» в Красному.

   Як стало відомо «Буському медіа порталу», сьогодні до Буського відділення поліції К.-Бузького ВП ГУНП у Львівській області було подано заяву з приводу притягнення до кримінальної відповідальності депутата Красненської селищної ради Галятовського В.Я.
   Підстава – не подання декларації як депутат, не подання повідомлення про зміну майнового стану у зв'язку із придбанням земельних ділянок.
   «У випадку притягнення до відповідальності депутату «світить» - штраф від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Простими словами штраф - мінімуму 42500 гривень, максимум 51 тис.грн.
Відразу звернемо увагу - не шукайте «замовлення на депутата"»..Але він не перший і не останній...»,
- зазначив автор заяви у своєму дописі в мережі Facebook Володимир Типило.
   Нагадаємо,   у травні цього року, як писали журналісти «Буського медіа порталу» на сесії Красненської селищної ради більшість депутатів проголосували за віддачу у безкоштовну приватну власність земельну ділянку 1,4 га під ведення особистого селянського господарства одному із депутатів. На дану земельну ділянку також претендувала інша особа, однак саме кандидатура депутата Галятовського В. Я. була підтримана. Зокрема інші присутні депутати назвали це рішення незаконним. Дехто з депутатів висловився, що протягом кількох років мешканці селища та учасники АТО писали заяви про виділення землі для ОСГ, але її не було. А тепер дивним збігом земля з'явилась. Згодом 10 серпня цього ж року проводився аукціон на якому власником ще двох земельних ділянок став депутат Галятовський Василь Ярославович.
  У Єдиному державному реєстрі декларацій до 10 вересня 2018 року жодної декларації депутат не подавав. І лише після публічності, 10 вересня о 21.58 год він зареєстрував декларацію із численними неточностями. І от, знову, сьогодні, 14 вересня, о 13.47 год депутат вніс зміни у декларацію, вказавши, що лише володіє автомобілем.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ