четвер, 6 вересня 2018 р.


У четвер, 6 вересня, відбулося засідання районної комісії ТЕБ і НС, яке провів її голова - очільник Буської райдержадміністрації Петро Мороз. Йшлося про напрацювання дієвих заходів щодо недопущення спалювання сухої рослинності, -інформують у Буській РДА.

   Участь в засіданні взяли: заступник голови райради Роман Фурда, працівники обласної екологічної інспекції, районні надзвичайники, полісмени та громадські інспектори з охорони довкілля.
   Після тривалого обговорення комісія прийняла спільне рішення організувати у Надбужжі роботу рейдових груп з охорони навколишнього природного середовища упродовж пожежонебезпечного періоду, які здійснюватимуть заходи держконтролю на території району щодо виявлення фактів порушення природоохоронного законодавства, притягнення винних осіб до відповідальності та проведення роз’яснювальної роботи з представниками органів місцевого самоврядування. Також за осередками самовільного спалювання стежитимуть і районні полісмени, які фіксуватимуть такі факти та повідомлятимуть інспекторів з охорони довкілля.

1 коментар:

  1. "...стежитимуть і районні полісмени, які фіксуватимуть такі факти та повідомлятимуть інспекторів з охорони довкілля." Питання: - А що , в полісменів недостатньо повноважень , щоби покарати порушників ?

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ