середу, 5 вересня 2018 р.


Мешканець Бущини Володимир Типило оприлюднив цікаву інформацію з приводу діяльності селищного голови Красного Миколи Чучмана.

   Подаємо допис із мережі Facebook:
«ЛЮБІ ДРУЗІ" ГОЛОВИ... Об'єктом нашої уваги став селищний голова Красного - Чучман Микола Ігорович. А якщо відверто, то організований Головою процес "привласнення" землі для свого кола друзів... 
  10 серпня 2018року у Красному проводився земельний аукціон по реалізації чотирьох земельних ділянок, з яких три – на вул. Золочівськійта одна –  вул. Залізнична. Як Ви гадаєте, хто став щасливим власником цих земельних ділянок? Та й мабуть по такій «халявній» ціні бажаючих було б багато, але не всім відкриті двері до «земельки». Так от, власником двох земельних ділянок став депутат цієї ж ради Галятовський Василь Ярославович, який мабуть невдовзі «скупить» все Красне. Власником ТРЕТЬОЇ ділянки став – чоловік голови постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, цін, бюджету та інвестицій Красненської селищної ради Щерби Наталії Романівни, а ЧЕТВЕРТОЇ – зять колишнього голови Буської райради Володимира Замроза... Подаємо, усі документи і звертаємо увагу, що напротязі лише 5 днів усі оформили право власності. А бюджет селища мав поповнитися на 500тис. 211грн. від продажу цієї землі... ТАКОМУ ПІДХОДУ ГОЛОВИ МАБУТЬ ПОЗАЗДРИВ Б ЯНУКОВИЧ...», - йдеться у дописі Володимира Типила.
 Нагадаємо, у травні цього року, як писали журналісти «Буського медіа порталу» на сесії Красненської селищної ради більшість депутатів проголосували за віддачу у безкоштовну приватну власність земельну ділянку 1,4 га під ведення особистого селянського господарства одному із депутатів. На дану земельну ділянку також претендувала інша особа, однак саме кандидатура депутата Галятовського В. Я. була підтримана. Зокрема інші присутні депутати назвали це рішення незаконним. Дехто з депутатів висловився, що протягом кількох років мешканці селища та учасники АТО писали заяви про виділення землі для ОСГ, але її не було. А тепер дивним збігом земля з'явилась. 
  Як пояснили у селищній раді, дану ділянка була виявлена працівниками селищної ради, коли їм стало відомо, що її самовільно захопили мешканець села Мармузовичі та використовував незаконно у власних цілях. 
   Загалом за виділення депутату Галятовському В. Я. земельної ділянки 1,4 га проголосували:Білий Юрій, Гутовська Даниїла, Захаревич Оксана, Зеленюх Людмила, Михайлюк Марія, Павлик Юрій, Романовський Ярослав, Сергеєва Тетяна, Скарбек Володимир, Смага Богдан, Чучман Оксана, Чучман Микола, Шевчук Марія, Щерба Наталія. За виділення ділянки мешканці Красного Дідух Х. проголосували: Биков Андрій та Михайлюк Володимир. Решта депутатів висловились проти та утримались від голосування. 
   У соцмережах писали, що дивним збігом вийшло те, що одразу дві кандидатури стали претендентами на цю земельну ділянку. Звідки стало їм відомо про ділянку, - можна лише здогадатись. Наразі це питання взято до уваги правоохоронними органами. Про хід розслідування будемо інформувати.







0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ