четвер, 18 жовтня 2018 р.


Сьогодні, в Європейський день боротьби з торгівлею людьми, в центрі Буська пройшла вулична акція «Хода за свободу», яка була організована управлінням соціального захисту населення Буської РДА. Така акція пройшла по всій Україні з метою привернути увагу населення до проблем рабства.

   До акції разом з працівниками соцзахисту, школярами, долучились заступник голови РДА Тетяна Сай, заступник голови райради Роман Фурда та начальник відділу освіти Галина Олійник.
    На площі Ринок присутнім розповіли про проблему рабства у світі та необхідність попередження її розповсюдження.
   «Наша мета – об’єднати зусилля різних представників різних структур у сфері протидії людьми і більш поширити інформацію про проблему рабства та торгівлі людьми серед населення. Будьте обізнані – станьте захищені», - зазначив у своєму виступі  начальник управління соціального захисту населення РДА Андрій Лащук.
    «Скористатися порадою чи ні – це вже вибір самої людини, але ми повинні не мовчати, привернути увагу і найкраще попередити ті негативні наслідки, які можуть трапитися – трудову експлуатацію, сексуальну, втягнення у рабство, в злочинну діяльність. Тому що сама торгівля людьми включає дуже багато видів експлуатації», – підсумував він.
   Учасники заходу пройшли мовчазною ходою проти торгівлі людьми прилеглими до площі Ринок вулицями, тримаючи в руках плакати з написами: «Скасувати рабство всюди і назавжди», «Торгівля людьми досі існує».
  Організатори акції зазначають: потрапити у рабство дуже просто, однак вирватися з його тенет вдається далеко не всім. За роки незалежності, за офіційною статистикою, від торгівлі людьми постраждали понад 230 тисяч українців.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ