четвер, 18 жовтня 2018 р.

Сьогодні в приміщенні дитячого будинку «Добре серце», що у селі Новий Милятин відбувся святковий концерт, присвячений свято Покрови, 74-ї річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та Дня захисника України.

   На святковий захід завітали керівництво району: заступник голови Буської РДА Тетяна Сай, голова Буської районної ради Богдан Глова, представник Асоціації учасників АТО, заступник голови райради Роман Фурда.
  Вихованці дитячого будинку «Добре серце» підготували для гостей святковий концерт. Гарно одягнуті дітлахи з красивими зачісками, маленькі вихованці і їх вихователі у вишитих сорочках під гучні оплески  і звуки козацького маршу ввійшли в святково прибрану світлицю. Вихованці з хвилюванням і трепетом демонстрували свої таланти і вміння під час театралізованого дійства та пісенних номерів.
  Директор Буського дитячого будинку «Добре серце» Володимир Пристач запросив до слова представника Асоціації учасників АТО Романа Фурду, який подякував за запрошення і відзначив, що приємно бачити в дитячих очах вогник любові та доброти
   «Герої не тільки ті, які боронять нас зараз. Герої – усі, які на протязі багатьох років захищають нас. Доки будуть такі маленькі українці, які цінують традиції, мову і вірять у цінності, доти буде Україна!. Дякую вам за те, що військовим ліпили вареники та передавали листівки. Для них це дуже важливо і приємно. Я вас прошу продовжувати таку традицію», - сказав Роман Фурда.
   Далі слово мав голова Буської райради Богдан Глова, який наголосив, що на такому дійстві були згадані всі свята, які відзначають в цей день, а також розповів про діяльність УПА і на території району та подякував дітям за гарний святковий настрій і невтомну працю трудового колективу будинку.
   Заступник голови Буської РДА Тетяна Сай від імені голови райдержадміністрації передавала найкращі вітання та наголосила, що діти виділяються з-поміж усіх своїм інтелектом, багатогранністю, обдарованістю.
   Завершився захід спільним виконанням пісні «Це рідна серцю Україна».
Довідка.
  У дитячому будинку «Добре серце» перебувають 36 вихованців.
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ