вівторок, 20 листопада 2018 р.


Мирна загальнонаціональна акція непокори «євробляхарів» передбачає блокування траси Київ-Чоп у селі Старий Милятин Буського району. Про це повідомили у ГО «АВТО ЄВРО СИЛА».

    За інформацією, сьогодні з 9.30 ранку мітингувальники розпочнуть блокування траси у Буському та Бродівському районах, а також у інших районах області та містах України.
   Акція проводиться щодо необґрунтованого збільшення митних платежів, які застосовуються до розмитнення авто.
   Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала в цілому за законопроект, що знижує акцизи на розмитнення автомобілів. Законопроект №8487 підтримали 250 народних депутатів.
  Головною зміною до законопроекту, порівняно з першим читанням, є встановлення строків пільгового розмитнення автомобілів, які було ввезено в Україну (так званих «євроблях»). Тобто, крім ставок акцизу, які затверджено в першому читанні, пропонують надати пільговий коефіцієнт 0,5 для автомобілів, які буде розмитнено протягом 90 днів після набуття чинності закону.  Крім того, всі сплачені податки за цей період мають надійти в Пенсійний фонд.
  Також, Верховна Рада ухвалила закон, що посилює контроль за переміщенням і перебуванням в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ