вівторок, 20 листопада 2018 р.


За процесуального керівництва Буського відділу Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 39-річного мешканця Буського району, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це повідомив заступник керівника Радехівської місцевої прокуратури молодший радник юстиції Р.Левицький.

   Інцидент стався 12.05.2018 в період часу з 09.00 год. по 09.25 год. у будинку, де проживав потерпілий та зловмисник (без реєстрації).
   Як раніше повідомлялося, під час раптового конфлікту із 41-річним потерпілим обвинувачений умисно завдав йому один удар ножем в ділянку живота зліва, спричинивши потерпілому умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, від якого потерпілий помер, перебуваючи в реанімаційному відділенні Буської центральної районної лікарні.
   Обвинувальний акт та позовну заяву про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення 09.07.2018 скеровано для розгляду по суті у Буський районний суд Львівської області.7
   13 листопада Буським районним судом Львівської області лиходія визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років та задоволено цивільний позов про стягнення з останнього в користь закладу охорони здоров’я витрат на лікування потерпілого в сумі 12 921грн. 02 коп. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ