понеділок, 6 травня 2019 р.

Районні чиновники обіцяють, що за тиждень-два може завершитись реконструкція багатостраждального басейну, що триває з минулого року.

    - На об’єкті щодня працюють будівельники. Роботи тривають як на даху, так і в підсобних приміщеннях, - коментує хід виконання робіт «Буському медіа порталу» голова Буської РДА Петро Мороз - Зараз там залишилось зробити чашу басейну. Всередині оздоблювані роботи вже на завершенні. До інавгурації новообраного Президента України є всі шанси для завершення реконструкції.
   Як розповіла начальник відділу освіти Буської РДА Галина Олійник, у 2018 році підрядникам була здійснена оплата за двома актами виконаних робіт: перший акт на суму 2 млн 406 тис 840 грн, а другий на 1 млн 870 тис 412, 40 грн. З тих всіх коштів з державного бюджету – 3 млн грн, а з районного бюджету – 1 млн 277 тис 252, 40 грн. 
   Цього року ще жодної проплати у відділі освіти не здійснювали. 
   Також на останній сесії Буської районної ради, що відбулась 11 квітня, було виділено з районного бюджету на реконструкцію басейну ДЮСШ – 2 млн 792 тис 500 грн, а ще очікується призначення 7 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку.
   Нагадаємо, реконструкція басейну у Буську розпочалася зі скандалу: роботи почали ще задовго до проведення тендеру. А згодом виявилося, що у конкурсі взяли участь дві фірми, співвласником яких є одна особа – депутат Кам’янка-Бузької міськради Петро Орихівський. Зрештою, переможцем таки визнали одну з цих компаній – ТзОВ “Пласт”.
Роман МАТВІЮК/Буський медіа портал

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ