вівторок, 7 травня 2019 р.

Громада с.Побужани просить надати допомогу у вирішенні проблеми ремонту автомобільної дороги районного значення С140205 Буськ – Соколя в межах села Побужани. Кажуть, що на цій ділянці дороги в межах села Побужани переважає ямкове ураження дорожнього полотна, але на ділянці від центру населеного пункту (50.017880, 24.559186) до кінця населеного пункту (50.024316, 24.557779), в сторону с.Соколя, дорожнє суцільно зруйновано, є аварійно-небезпечним, та потребує капітального ремонту. 


   Відтак на сайті Єдиної системи місцевих петицій було створено петицію про допомогу. 
   Її автором є Роман Матусевич, який зазначає, що дана автомобільна дорога має особливе значення, так як через відрізок дороги села Побужани відбувається сполучення населених пунктів таких як: Побужани, Волиця, Соколя з районним центром. В зв'язку з цим є певні незручності в отримання соціальних послуг, що надаються у районному центрі – це, зокрема, оформлення пільг та субсидій, лікування у центральній районній лікарні та інших адміністративних послуг. 
   Крім цього в селі Побужани працює загальноосвітня школа І-ІІІ ст. та дошкільний навчальний заклад ( в яких навчаються діти з навколишніх сіл таких як: Грабова, Соколя, Волиця, Деревляни, Ленарівка, Ракобовти, Яблунівка), а погане дорожнє покриття спричиняє певний дискомфорт у дітей під час поїздки до навчальних закладів, а також часті поломки шкільних автобусів під час курсуванням по даному дорожньому полотні. 
   Автор петиції просить звернути увагу на дані обставини та розглянути можливість ремонту даної автомобільної дороги. 
    Станом на 7 травня 12 годигу петицію підписали 87 осіб з 1000 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 47 днів. Петицію можна підписати за посиланням: https://e-dem.in.ua/lviv-or/Petition/View/126 
Фото з мережі Інтернет

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ