пʼятницю, 2 серпня 2019 р.


До редакції місцевих ЗМІ звернувся Віталій Ступін, який написав відкритий лист-звернення до головного лікаря Буської ЦРЛ Євгена Романюка та до Буської районної державної адміністрації з приводу зневажливого ставлення одного із лікарів Буської центральної районної лікарні.

   Подаємо оригінальний текст звернення: 
  «Людяність, повага, право на медичну допомогу – високі слова, які можна забути, переступивши поріг кабінету лікаря-хірурга Буської ЦРЛ Сипливого В.
Сьогодні 01.08.19 року моя мама, якій 70 років, прийшовши в поліклініку, простоявши годину в черзі, попала на прийом до даного «спеціаліста». Поведінка пана Сипливого вразила, все йому не так, не так стала, не так подивилась, не туди сумочку поставила. Проблема, з якою до нього звернулась людина, його зовсім не цікавила, ні аналізи, ні МРТ, ні УЗД. - Йдіть до того, хто вас направляв на УЗД, МРТ, сказав лікар і виставив за двері.
Тому хочу спитати, можливо, пан Сипливий забув, що він лікар в державній установі, що давав клятву Гіппократа. Чому дозволяє собі таке зневажливе ставлення до людей? Можливо це пов‘язано з віком? Можливо пора на пенсію?
Шановна адміністрація Буської ЦРЛ та Буська районна державна адміністрація, прошу вжити заходів, щодо уникнення в подальшому таких ситуацій в Буській ЦРЛ, а також перевірити професійну відповідність займаній посаді лікаря Сипливого В.С.»,
- Віталій Ступін.
   Відповідний лист-звернення опублікував і у соціальній мережі Facebook.
   До речі,  вчора депутати Буської районної ради з другої спроби проголосували за премії головному лікарю Євгену Романюку. Варто відзначити, що спочатку при першому голосуванні не вдалось проголосувати за премії через низку зауважень до його роботи. Однак після цього окремі депутати зчинили ґвалт у сесійному залі, щоб питання ще раз поставили на голосування і лише після наполегливої другої спроби, за підтримки депутатів від однієї політичної сили, рішення було на користь головного лікаря. 
 Нагадаємо, скандальний депутат райради Василь Кашуба, який любить «світити» усюди посвідченням журналіста, назвав окремих членів комісії конкурсу (серед них є професійні журналісти) по відбору керівника Буської ЦРЛ «фейковими журналістами», бо вони голосують не так, як треба районній адміністрації. Головне, що пан Кашуба голосує так, як треба адміністрації!

1 коментар:

  1. Будинок в якому проживають самі пенсіонери смт.Красне Буського району сипеться і дах протікає по вулиці Ів. Франка 18 того ніхто не замічає а як депутатами то всі хочуть стати і за премії по 2 рази проголосувати.

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ