четвер, 29 серпня 2019 р.


Вже вдруге у Буському районі відбудеться загальнорайонний велопробіг населеними пунктами Буськ – Гумнисько – Стронибаби – Красне. Цьогоріч він присвячений 90-річчю створення Організації Українських націоналістів (ОУН) та пройде у неділю, 8 вересня.

  Організатори закликають усіх бажаючих різного віку мати хороший настрій, справні велосипеди, національну символіку. Збір учасників велопробігу об 11.00 год біля будівлі райдержадміністрації. Старт об 11.25 хв.
   У селищі Красне о 12.30 год. велосипедисти доєднаються до віча пам’яті останнього головнокомандувача УПА Василя Кука (центр селища), а по приїзді у Буськ візьмуть участь у районному заході «Свіча пам’яті» біля пам’ятника Скорботи до Дня вшанування пам’яті примусово виселених українців із території Закерзоння. Початок о 14.30 год.
   Нагадаємо, 9 вересня 2018 року, десятки надбужанців з нагоди Дня фізичної культури та спорту, а також пам'яті славетного земляка Василя Кука, під державними прапорами, не залежно від віку та стилю катання, проїхались вулицями міста Буськ та сіл району для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення цивілізованих та безпечних умов для велосипедистів за європейськими стандартами.  

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ