четвер, 29 серпня 2019 р.


Сьогодні, 29 серпня, в Україні відзначали День пам'яті захисників нашої держави. Відтак, у сесійній залі райради зібралися керівники органів влади району, учасники ООС (АТО), школярі, громадськість Бущини, аби вшанувати українських героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

  З промовами до учасників поминального заходу звернулися: учасник Майдану та війни на сході, заступник голови райради Роман Фурда і перший заступник голови РДА Олег Ільків. Хвилиною мовчання та щирою молитвою спільно з настоятелем Буського храму св.Миколая о.Михайлом Смачилом присутні вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з поля бою, віддавши своє життя за майбутнє нашої країни.
  Надалі голова районної ради Богдан Глова та перший заступник голови РДА Олег Ільків вручили від ГО «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» нагрудний знак «За оборону Луганського аеропорту» молодшому сержанту ЗСУ Рональду Шечамбо.
   На завершення присутні переглянули документальну стрічку про Іловайську трагедію та послухали пісню «Мить» у виконанні Оксани Піджарко. Вела захід Любов Огороднік.
   Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський 23 серпня 2019 року підписав указ про відзначення 29 серпня День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це Глава держави повідомив під час урочистих заходів до Дня Незалежності України. 
За інформацією Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ