четвер, 24 жовтня 2019 р.

Депутати Буської районної ради обрали керівника комунальної установи «Буська центральна районна лікарня». Ним став колишній голова Буської райради Володимир Степанович Замроз.

   У порядку денному сесії Буської районної ради питання обрання керівника стояло четвертим. Це питання викликало жваву полеміку серед депутатів щодо того, хто саме має очолити медицину у районі, як відбувався конкурс та про різні корупційні зловживання.
   Найвідомішим конкурентом Замроза вважався виконуючий обов'язки керівника медичної установи Євген Романюк, який двічі знімав свою кандидатуру з конкурсу через невідомі причини. Сьогодні він перед депутатами райради заявив, що вважає, що конкурс відбувся не прозоро, але не підтвердив звинувачення жодними фактами. Голова конкурсної комісії Роман Фурда нагадав, що всі процеси конкурсу відбувались прозоро згідно чинного законодавства, а засідання конкурсної комісії відбувалось в онлайн-режимі.
  Після невеличкої словесної перепалки депутати все ж приступили до голосування. За перебігом процесу в залі навіть спостерігали правоохоронці.
   За кандидатуру Володимира Замроза віддали свої голоси 19 з 26 присутніх депутатів, 6 – утрималось та один висловився проти.  
   У коментарі «Буському медіа порталу» новопризначений керівник Буської ЦРЛ Володимир Замроз розповів, що був здивований голосуванням окремих депутатів, яких вважав ще донедавна своїми друзями, поділився першими планами щодо роботи на цій посаді та відповів на звинувачення в свій адрес від окремих депутатів. Відеокоментар розміщений у нашій офіційній групі в соцмережі Facebook.
  Вже з 25 жовтня Володимир Замроз приступить до роботи в якості керівника КНП. Контракт з ним підпишуть на 3 роки, як це передбачено законодавством та статутом підприємства.
 Нагадаємо, рішенням конкурсної комісії від 9 жовтня 2019 року обрано кандидатуру Володимира Степановича Замроза на посаду керівника Буської ЦРЛ.
фото: Сергій ПЕНЦАК

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ