пʼятницю, 22 листопада 2019 р.


Вчора, 21 листопада Україна відзначала День Гідності та Свободи. Саме цього дня шість років тому розпочалася Революція Гідності. Відтак, громадська організація УНСО м.Буськ спільно з побратимами НВР «Правий сектор» та громадськістю біля пам'ятника Ангелу охоронцю вшанували молитвою українських захисників. 



 Акція пам'яті «Герб свободи – символ волі» була присвячена початку Революції Гідності. У пам'ять про загиблих на Євромайдані, бущани запалили лампадки.
 Нагадаємо, що саме період Євромайдану об'єднав революційно налаштованих активістів для того, щоб висловити відмінне від інших демонстрантів та лідерів опозиції бачення методів і цілей Української Революції. На вістрі руху була організація «Тризуб» ім. Степана Бандери. До «Правого сектору» увійшли також УНА-УНСО, Карпатська січ, Білий Молот, Чорний комітет, Комітет визволення політв’язнів, окремі націоналісти та футбольні фанати.
  Майдан 2013-2014 років не був марним і приніс багато позитиву. Передусім, ми змогли усунути від влади Януковича. Невідомо, якою катастрофою міг би обернутися ще один рік його правління (не кажучи вже про те, що він не віддав би владу без бою і шляхом фальсифікацій намагався б бути обраним і на другий термін). Величезним здобутком стала консолідація нашого суспільства, зростання патріотичних настроїв, посилення позицій націоналістичного руху.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ