пʼятницю, 22 листопада 2019 р.


Напередодні Дня Гідності та Свободи учні Ріпнівської ЗОШ І ступеня  побували на презентації виставки «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини», яка відбулася у Новомилятинській ЗОШ І- ІІІ ступенів.

 Цією виставкою вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні, у лавах якої  була  уродженка с. Ріпнова Ольга Бура. Участь у заході взяла мати  Надія Матвіїв та сестра Марія Антонів.
 Учні 3-4 класу-комплекту  виконали  пісню «Рідна серцю Україна». Шкільна родина  вдячна за подаровані  книги «Львівські Лицарі Небесної Сотні»
  Організаторами проведення виставки  були музей визвольної боротьби України у Львові та департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
 21 листопада  вчитель школи Нос Г. М. провела урок мужності, присвячений Дню Гідності та Свободи, на якому ознайомила учнів з книгою «Львівські лицарі Небесної Сотні».
 Хвилиною мовчання маленькі ріпнівці вшанували Героїв, які віддали своє життя за незалежну й соборну Україну, за краще майбутнє кожного з нас. Пам'ять про них повинна жити в серцях  теперішнього та майбутніх поколінь.
                                    Слава Україні!
Галина Нос,
завідувач Ріпнівської ЗОШ І ступеня

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ