четвер, 21 листопада 2019 р.

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи десятки бущан, серед яких чимало школярів, прийшли до меморіалу Героям Небесної Сотні в Буську, аби помолитися, покласти квіти та запалити свічки в пам'ять про тих українців, які віддали своє життя за європейський вибір, демократію, за гідне майбутнє для себе і своїх дітей.

 Квіти від учасників заходу поклали до меморіалу перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, голова Буської районної ради Богдан Глова та Буський міський голова Ростислав Сліпець.
 Панахиду за загиблими майданівцями відслужив отець Іван Салабай.
 Згодом, перший заступник голови РДА Олег Ільків, голова райради Богдан Глова, заступники голови РДА та райради Тетяна Сай і Роман Фурда, активна учасниця Євромайдану Марія Матвіїв відвідали в с.Ріпнів могилу Героя України, однієї з Небесної Сотні Ольги Бурої, помолилися та поклали квіти.
 Зазначимо, що вже шостий рік поспіль 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, який ознаменував початок двох найбільших революцій періоду незалежності – Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ