вівторок, 24 грудня 2019 р.

Сьогодні, 24 грудня керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила новопризначеного голову Буської районної державної адміністрації Олега Коваля.

 Розпорядження  №545/2019-рп про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський 18 грудня 2019 року. Участь у заході взяли керівники районних, селищних рад, громадськість, працівники РДА, депутати району та ЗМІ.
 Керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська привітала Олега Коваля з призначенням на нову посаду та побажала успіхів в реалізації планів з удосконалення інфраструктурних проєктів та реалізації реформи децентралізації. Вона також подякувала за роботу попередньому голові РДА Петру Морозу, заступникам голови та апарату.
  У своєму слові призначений голова РДА Олег Коваль подякував захисникам Вітчизни на Сході та наголосив, що першочерговим завданням його роботи буде розвиток соціального-економічного розвитку району.
 Привітав з призначенням Олега Коваля та побажав успіхів в роботі голова Буської районної ради Богдан Глова.
 Нагадаємо, Олег Коваль до призначення був головою Заводської сільської ради, його обрали на цю посаду у 2015 році після місцевих виборів. До сільради пройшов як самовисуванець. Був членом ВО “Батьківщина”. Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Коваль заробив 102 527 грн зарплати, йому належить квартира у селі Заводське, будівля магазину у селі Переволочна та торговий павільйон у Буську. З 2016 року Коваль їздить на авто Ford Fiesta 2016 року випуску вартістю 420 000 грн. Його дружина, Ліда Коваль, займається підприємницькою діяльністю і минулоріч задекларувала 558 154 грн.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ