понеділок, 3 червня 2019 р.


Вчора у Буську відгримів наймасштабніший перший ретро-фестиваль "Badeni-fest", який зібрав чимало прихильників та гостей із сусідніх районів. Відвідувачі фесту продовжуються ділитись світлинами і враженнями у соцмережах. 

   Ретро-фестиваль “Баден Fest” організатори  влаштували, аби привернути увагу громадськості до палацу, який вкрай потребує реставрації, а також – згадати про унікальну культуру Галичини останніх декількох століть.
    Щоб врятувати перлину Бущини вже відкрито благодійний рахунок для порятунку Палацу.
   «За останні кілька днів нам вже вдалося акумулювати на ньому близько 8 тис. грн. Щиро дякуємо Роману Матусевичу, який зробив перший внесок, і невідомому благодійнику, який вчора під час Фесту офірував на палац 200 USD (cподіваємося, що довідаємося його ім'я). Якщо ви бажаєте фінансово долучитися до ініціативи з порятунку палацу, то можете перераховувати кошти на реквізити, вказані нижче. Про рух коштів будемо повідомляти окремими постами-звітами. Також, якщо ви маєте можливість допомогти нам з будівельними матеріалами (пісок, цемент, фарба, скло і т.д.) чи садово-господарським реманентом (тачки, лопати, граблі, мітли), можете звертатися безпосередньо на сторінку палацу. Будемо раді Вашій допомозі. Усі благодійники безвідносно до суми внеску будуть відзначені спеціальними сертифікатами Палацу (глейтами)», - розповіли організатори на ствоїй сторінці у соцмережі Facebook.
  Реквізити для надання допомоги:
ГО "Фундація Бадені"
АТ КБ Приватбанк
код банку 325321
ЄДРПОУ 42996875
Рахунок № 26000053778276
Призначення платежу: вклад на розвиток

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ